вторник, 29 января 2019 г.

Вперше двері для малечі дошкільний навчальний заклад    № 399 відчинив у липні 1979 року. Очолила заклад Мизнікова Неля Миколаївна. В садку працювало 12 груп.В 1995 році дошкільний заклад перепрофільовано в санаторний, а з 01 вересня 1996 року відкрито 5 спеціальних груп для дітей з порушенням постави. Влітку 2000 року була відкрита група для дітей, хворих на цукровий діабет, яка профункціонувала до вересня 2006 року.
З 01 липня 2003 р. дошкільний заклад очолює Олешко Тетяна Олександрівна. Ця усміхнена, спокійна, врівноважена жінка змогла утримувати заклад на такому високому рівні у важкий час нестабільності.
Результатом сумісної  роботи з батьками стало повне оновлення матеріально-технічної бази ДНЗ. Починати довелося з вирубки старих дерев та посадки нових, з повної заміни огорожі навколо закладу. Потім замінили всі двері, згодом дерев’яні вікна змінили на металопластикові, відремонтували ганки на всіх входах першого поверху. Відновили 8 тіньових навісів на групових майданчиках.
Завдяки допомозі батьків вихованців зроблені ремонти групових, спальних кімнат; відремонтовані музичний та спортивні зали, коридори, переходи, проведено ремонт харчоблоку, пральні; ігрові осередки облаштовані новими дитячими меблями та сучасними іграшками; придбані комплекти постільної білизни, ковдри, подушки, гардини; дидактичні матеріали, канцтовари для навчальної діяльності.

Наш дошкільний заклад - це маленька країна дитинства, звідки бере початок могутня ріка людського життя.  За сорок років плідної  педагогічної  діяльності в дошкільному закладі створено свій стиль, традиції та особливості.  Він  здобув повагу батьків та громадськості міста.

Комментариев нет:

Отправить комментарий